Wie van jullie wil zich bekendmaken? 🎅🏍️

[ LAATSTE ZONDAG OPEN ]

Deze zondag 02/12 zijn we een laatste keer voor een volledig weekend open op onze huidige locatie! Onze voorraad daalt dus onze prijzen gaan mee. En jullie beslissen! Dit weekend geven wij een voor iedere klant een voucher van 20% die naar keuze gebruikt kan worden op 1 artikel uit de gehele nieuwe collectie* gecombineerd met nieuwe acties tot wel 70% korting.

▶️ bit.ly/2Nntllr

Deze zondag 02/12 zijn we een laatste keer voor een volledig weekend open!

Onze voorraad daalt dus onze prijzen gaan mee. En Jullie beslissen! Dit weekend geven wij een voucher van 20% die naar keuze kan gebruikt worden op 1 artikel uit de gehele nieuwe collectie*gecombineerd met nieuwe acties met tot wel 70% korting.

TOTALE UITVERKOOP WEGENS VERHUIS!

JOMA Motorkleding Antwerpen is klaar voor een nieuwe start, we verhuizen naar een grotere locatie! Om dat zo vlot mogelijk te laten verlopen, organiseren we een grote uitverkoop. Tot de verhuisdatum in december geniet je van dumpingprijzen op verschillende items uit stock en 10% korting op de nieuwe collecties. Bekijk meer online op onze webshop ▶️ https://www.motoroutlet.com/nl/ of kom langs en ontdek nog meer!

📍 Antwerpsesteenweg 15A, 2630 Aartselaar België

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van promo's en evenementen!

stay in touch