Merken

Joma Motorkleding komt tegemoet aan de wensen van alle motorrijders: u vindt bij ons een brede waaier aan merken terug, van kledij tot accessoires, van helmen tot laarzen. Welke stijl u ook verkiest, wij meten u van top tot teen uw perfecte outfit aan!

Onze toppers

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires!

Al tientallen jaren, Richa combineert met succes een perfecte prijs-kwaliteit en een flexibele aanpak met inbreng van de klant in het midden.Veilig op weg en met een goed gevoel, optimale bescherming met Richa motorkleding.

Joma biedt u de complete Richa collectie aan, voorzien van de beste protectoren in de wereld: de aanwezigheid van de D3O-protectoren maken de Richa-kledij tot een waar plezier op niuveau van draagcomfort en veiligheid: een perfecte mix!

Ontdek volledige Richa-collectie op www.richa.eu !

Shoei helmen worden in vele soorten en maten aangeboden. Zowel race- als toerhelmen, maar ook enduro/off-the-road en mooie jethelmen behoren tot hun assortiment. De kwaliteit van Shoei is er een die gezien moet worden als een van de topmerken onder de motorhelmen. Dit uit zich in een goede afwerking van de helm maar vooral in de veiligheid scoort een Shoei helm goed. Shoei is niet voor niets een bewezen topmerk dat zeker aan te bevelen is. Naast de helmen kunnen wij ook vizieren en andere accessoires van Shoei leveren.

Kom langs in onze winkel en ontdek de scherpste prijzen voor deze top-level helmen!

De exclusieve ROOF helmen worden door industriƫel designer Claude Morin in Zuid- Frankrijk getekend en geproduceerd.

Op het meest succesvolle product, de ROOF Boxer, is patent verkregen. De helm is uniek omdat het kinstuk onafhankelijk van het vizier kan worden gebruikt. De ROOF helmen zijn te koop bij een exclusief dealernetwerk, waarvan Joma Motorkleding de exclusiviteit voor de brede regio Antwerpen draagt.

Alle Boxer buitenschalen zijn gefabriceerd van een hoogwaardige kwaliteit glasfiber. De vizieren zijn gemaakt van topkwaliteit optisch zuivere en krasvaste polycarbonaat. Alle systeem en integraalhelmen hebben sinds 2005 standaard een anti-condens vizier. Alle ROOF helmen en alle heldere, gele en light smoke vizieren zijn voorzien van een ECE 22-05 keurmerk.