Joma Moto

📍Honda CB300R Café Racer winnaar bekend!📍

Morgen, donderdag (11/04/2019), wordt eindelijk onze gloednieuwe Honda CB300R café racer verloot!
Onder het goedkeurend oog van gerechtsdeurwaarders Weys & De Troij wordt om 17u een nieuwe eigenaar eruit gepikt.

Iedereen is welkom om te genieten van een glaasje champagne, hopelijk is de gelukkige winnaar er bij!

 

Voor meer informatie lees onze wedstrijdvoorwaarden*

*WEDSTRIJDREGLEMENT JOMA MOTO MAART-APRIL 2019:
1. De wedstrijd is niet open voor het publiek, doch is voorbehouden voor de klanten van JOMA MOTO te Aartselaar die minimum voor 200 euro aangekocht hebben.
2. De wedstrijd gaat om het winnen van één enkele prijs: een motor Honda CB 300R Café racer.
3. Elke klant mag één deelnemingsformulier invullen per schijf van aankoop van 200 euro bij JOMA tijdens de duur van de actie.
4. De klant moet zijn deelnemingsformulier(s) invullen, inclusief alle gevraagde persoonlijke gegevens. Deze gegevens zullen door JOMA gebruikt worden voor zijn eigen commerciële activiteiten (en zullen dus niet aan derden overgemaakt worden).
5. De klant moet eveneens de deelnemingsformulier(s) invullen met zijn antwoord op hierna volgende hoofdvraag:
Hoeveel is het totale gewicht van de Honda CB 300 R + Patrick + Jonas?
De precieze of dichtstbijzijnde antwoord bepaalt de winnaar van de motor.
Deze voorwerpen mogen bekeken worden (zelf van dichtbij), maar mogen niet aangeraakt te worden. De persoon die deze voorwerpen aanraakt verliest het recht om aan de wedstrijd deel te nemen.
6. In geval van meer dan één correcte antwoord of meer dan één dichtstbijzijnde antwoord, zal het op de deelnemingsformulier ingevulde antwoord op volgende subsidiaire vraag beslissen wie de wedstrijd wint:
Hoeveel deelnemingsformulieren zullen er door JOMA ontvangen worden?
In geval van meer dan één correcte antwoord of meer dan één dichtstbijzijnde antwoord aan de subsidiaire vraag, wordt de winnaar geloot.
7. De actie loopt van 1 maart tot en met 8 april 2019. De winnaar wordt bekend gemaakt op 11 april 2019.
8. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 11 april om 18.00 uur op de JOMA MOTO in Antwerpsesteenweg 67, 2630 Aartselaar (A12 Antwerpen).
9. De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs. De winnaar van de wedstrijd zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden (via het e-mail adres of telefoonnummer dat hij op zijn deelnemingsformulier vermeld heeft) en via sociale media zal de winnaar ook publiekelijk bekend gemaakt worden.
10. Indien de winnaar de prijs niet wenst te ontvangen of niet persoonlijk aanwezig kan zijn voor de prijsuitreiking, dan zal er uit het bestand een nieuwe winnaar getrokken worden. De winnaar kan vanaf 15 april de motorfiets komen ophalen.
11. Door deel te nemen aan de wedstrijd, kent elke deelnemer aan JOMA het recht toe om zijn afbelding en naam te gebruiken voor commerciële doeleinden, en dit gedurende twee jaar na de prijsuitreiking.
12. JOMA BVBA is niet verantwoordelijk voor onjuiste of onvolledige gegevens op het deelnemingsformulier.
13. Worden van deelname uitgesloten alle medewerkers van JOMA BVBA en van aanverwante bedrijven, en hun familieleden, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de actie zijn betrokken.
14. De winnaar ontvangt bij ophaling van zijn prijs, de motor, 2 sleutels en de papieren van de motor.